Logo

Vertrouwenspersonen voor LVV-leden bieden luisterend oor

Vertrouwenspersonen voor LVV-leden bieden luisterend oor

26 maart 2024

Sinds september 2023 zijn wij de vertrouwenspersonen voor alle leden van de LVV. Omdat er zoveel nieuwe leden bij zijn gekomen en misschien niet iedereen bekend met ons is, introduceren we ons nogmaals kort.


Bent u lid van de LVV en komt u in de samenwerking met een ander lid, een bestuurslid, een lid van de ledenraad of met een medewerker van MOS (het verenigingsbureau van de LVV) in een ongewenste situatie, dan zijn wij er voor u om een luisterend oor te bieden en om u te begeleiden naar de gewenste oplossing.

Sabah Nhass, ik werk als extern vertrouwenspersoon voor verschillende organisaties (politieke, kunst- en cultuursector, en re-integratie). Daarnaast ben ik werkzaam als klachtencoördinator bij een overheidsinstelling en verzorg ik trainingen op het gebied van interculturele hulpverlening. Ik omarm mijn taken met diepe bevlogenheid en overtuiging, gericht op het nastreven van het goede en het welzijn van anderen.

Carolien Reinking, ik ben extern vertrouwenspersoon en oprichter van Talk&Trust, externe vertrouwenspersonen. Ik werk voor veel diverse organisaties onder anders in de financiële dienstverlening, IT, recruitment, productiebedrijven en non-profit sector. Met heel veel plezier, betrokkenheid en passie, en vanuit een oprechte interesse in mensen, doe ik dit werk.

Wij vinden het ontzettend waardevol om ook iets te kunnen betekenen voor alle leden van de LVV. Je kunt bij ons terecht als je in een situatie terecht komt met een ander LVV-lid, wat grensoverschrijdend of ongepast gedrag is. Het gaat dus echt om problemen, situaties, omstandigheden tussen 2 LVV-leden. Als je problemen ondervindt met een organisatie die lid is van de LVV, heb je de mogelijkheid om dit aan te kaarten bij de klachtencommissie van de LVV door een klacht in te dienen.

Onze toewijding aan geheimhouding is absoluut en onwrikbaar. Alles wat je met ons deelt blijft strikt vertrouwelijk en wordt niet zonder jouw toestemming gedeeld met het bestuur, de ledenraad, of enig ander orgaan van de LVV. We garanderen vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid in onze dienstverlening.

Op 4 juni 2024 zijn wij ook aanwezig op het LVV-congres, dan hebben we een stand en kun je ook persoonlijk met ons kennis maken.

Contactgegevens
Sabah Nhass
06 81596005/ info@sabahnhass.nl

Carolien Reinking
0611131402 / info@talkandtrust.nl

Meer informatie: https://www.lvvv.nl/externe-vertrouwenspersonen-voor-lvv-leden

Sabah en Carolien vp's LVV.png