Logo

Opzegbepalingen LVV

Opzegbepalingen LVV

31 mei 2024

Omdat we 2024 als een overgangsjaar beschouwen vanwege de nieuwe eisen rond certificering, zijn we in bijzondere gevallen iets soepeler omgegaan met verlate opzeggingen. Wel valt op dat niet iedereen bekend is met de opzegbepalingen die elke vereniging normaal gesproken kent. En die zijn anders dan het beëindigen van een abonnement op een tijdschrift of sportschool. Daarom nog even op een rijtje hoe het werkt, mocht u opzegging overwegen.

Het lidmaatschap van de LVV loopt per kalenderjaar. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk, ook niet wanneer u uw functie als vertrouwenspersoon niet meer uitvoert. U bent op persoonlijke titel lid en zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw lidmaatschap, dus niet uw werkgever.

De opzegtermijn van het lidmaatschap is 1 kalendermaand voor het einde van het kalenderjaar. Opzeggen moet dus altijd vóór 1 december van het betreffend jaar en door het sturen van een e-mail naar ons secretariaat. U ontvangt binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging van de ontvangst van uw opzegging. Wanneer u deze bevestiging niet heeft ontvangen, dan is uw opzegging waarschijnlijk niet ontvangen en kunt u het secretariaat nogmaals bericht sturen.

Let op: in geval van opzegging van het LVV-lidmaatschap wordt niet automatisch de certificatieovereenkomst met Hobéon SKO beëindigd. 

 

OPZEGBEPALINGEN LVV-LIDMAATSCHAP.png