1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Nieuws
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Atletiektrainer Jerry M. alsnog gearresteerd voor misbruik

Jerry M., die wordt verdacht van het jarenlang misbruiken van meisjes, is aangehouden door de politie. De verdenkingen waarop M. nu is aangehouden zijn ’aanranding en ontuchtige handelingen met minderjarigen’. M. zou zeker negen meisjes tot slachtoffers hebben gemaakt tijdens zijn 35-jaar tellende loopbaan als atletiektrainer.

Het onderzoek van de zedenpolitie eenheid Rotterdam richt zich op meerdere strafbare feiten, gepleegd in Nederland alsook daar buiten. De afgelopen maanden zijn er gesprekken gevoerd met vrouwen die recent maar ook in een ver verleden te maken hebben gehad met de atletiektrainer. In het kader van het onderzoek zijn daarnaast 60 personen gehoord, die actief waren of zijn in de atletiekwereld. Jerry M. was als coach werkzaam bij verschillende verenigingen in de regio van Rotterdam en Den Haag.

Lees meer

Bron: Telegraaf.nl - 1 april 2019

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Wilt u maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?
Meld u dan hieronder aan.

* verplicht

LVV Tweets

  1. @LVV @ingetebrake De lijst met onmisbare boeken voor de vertrouwenspersonen groeit goed zo! Dank je voor deze suggestie.
  2. @LVV De baas van een matrassenbedrijf intimideerde zijn vrouwelijke managers en en vroeg aan ze of hij met ze mocht flik… https://t.co/dFcTfWeuN7
  3. @LVV LVV Nieuwsbrief #6 | 27 juni 2019 - https://t.co/bFUlmR5rWP https://t.co/0yhX6QppBh