Gezocht: deelnemers aan onderzoek Huis voor Klokkenluiders

02 10 2020

Huis voor Klokkenluiders (HvK) doet onderzoek naar de manier waarop organisaties hun integriteitsbeleid inrichten en aansturen.
 

Doel van het onderzoek
Op basis van het onderzoek wil het Huis zowel inzicht verkrijgen in het functioneren van de integriteitsprofessional als in het integriteitsbeleid van de organisatie. Het onderzoek zal deel uitmaken van een nieuwe brochure over integriteitsmanagement die momenteel door het Huis wordt ontwikkeld. Integriteits- en compliance professionals spelen een belangrijke, zo niet de belangrijkste, rol in de vormgeving, de implementatie en in de aansturing van integriteitsmanagement.

Doelgroep
Voor dit onderzoek is HvK specifiek op zoek naar personen die namens hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het integriteitsbeleid of van het compliance programma.

Methode
Het betreft een online onderzoek.

Meedoen?
Wij bevelen dit onderzoek van harte aan! Wilt u een bijdrage leveren aan dit onderzoek en daarmee aan de ontwikkeling van ons vakgebied?
In deze brief vindt u meer informatie en kunt u direct deelnemen aan het onderzoek door onderaan op het blokje ‘volgende’ te klikken. 
 

Onderzoeksbureau Panteia faciliteert dit onderzoek voor HvK.

Meer van het laatste nieuws
Waarom het zo moeilijk is iets te zeggen over de angstcultuur op het werk
23 10 2020
Als je kind in handen valt van een misbruik-netwerk: een moeder vertelt
12 10 2020
Social media
  1. @LVV Aswintha Vermeulen schreef het nummer ‘Mama, waarom heb je mij niet wit gemaakt?’ Tijdens LVV TV ‘Pesten op het we… https://t.co/oCVcm5waYB
  2. @LVV Wat is moed? En hoe ontwikkel je dat? Tijdens LVV TV, het alternatieve LVV jaarcongres, vraagt host Dirk Zeelenber… https://t.co/SftiBb1Pkm
  3. @LVV Meldt u nu aan voor het online LVV Jaarcongres ‘Pesten op het werk’ op 19 november. Wist u dat niet minder dan een… https://t.co/8F0qR3azvp
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie