Inspirerende heidag LVV-bestuur

14 08 2020

Op vrijdag 7 augustus 2020 was het bestuur van de LVV samen voor een heidag in het Dominicanenklooster in Huissen.

Normaal gesproken heeft het bestuur een heidag in januari van het nieuwe jaar. Het leek ons echter goed om een extra heidag in te plannen, onder andere voor een nadere kennismaking met de nieuwe aspirant bestuursleden.

De hitte van die dag heeft ons als bestuur er niet van weerhouden om hard met elkaar aan de slag te gaan.
Naast de kennismaking is er een herschikking van taken binnen het bestuur aan orde geweest. In de ALV op 30 oktober geven we u daar een overzicht over.

Ook is er een aanzet gegeven voor het jaarplan 2021/2022, en hebben we met elkaar de huidige inrichting van de vereniging bezien. Het bestuur wil al enige tijd de slagvaardigheid van de vereniging vergroten, alsook de ledenparticipatie. Met elkaar is gekeken op welke wijze we dat vorm kunnen gaan geven. De contouren staan en daar nemen we u binnenkort uiteraard graag in mee.

Al met al een zeer geslaagde lange werkdag die we afsloten met een drankje, waarna de helft van ons begon aan een welverdiende vakantie!

Op de foto vlnr: Gerda Arends, Jaap Waverijn, Ronald Baars, Inge te Brake en Juliette Kassing

 

Meer van het laatste nieuws
Waarom het zo moeilijk is iets te zeggen over de angstcultuur op het werk
23 10 2020
Als je kind in handen valt van een misbruik-netwerk: een moeder vertelt
12 10 2020
Social media
  1. @LVV Aswintha Vermeulen schreef het nummer ‘Mama, waarom heb je mij niet wit gemaakt?’ Tijdens LVV TV ‘Pesten op het we… https://t.co/oCVcm5waYB
  2. @LVV Wat is moed? En hoe ontwikkel je dat? Tijdens LVV TV, het alternatieve LVV jaarcongres, vraagt host Dirk Zeelenber… https://t.co/SftiBb1Pkm
  3. @LVV Meldt u nu aan voor het online LVV Jaarcongres ‘Pesten op het werk’ op 19 november. Wist u dat niet minder dan een… https://t.co/8F0qR3azvp
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie