1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Nieuws
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Thema bijeenkomst op 28 juni a.s.

Geef je op voor de komende LVV themabijeenkomst!

 

Op donderdag 28 juni a.s. organiseert de LVV een workshop om jezelf te scholen voor de rol van facilitator in een intervisiegroep.

Locatie: In De Schakel in Nijkerk (vlakbij het station)
Tijd: 13.00 uur – 17.00 uur
Trainer: Maaike Mentink
Kosten: 195,- excl. BTW (inclusief koffie, thee en de intervisiegids)
Aantal deelnemers: 12 (vol = vol); dus snel opgeven!
BNS: 3 uren
Sluitingsdatum: 18 juni of zoveel eerder als de groep vol is.
Let op!: voorafgaand aan de workshop wordt enig huiswerk opgegeven.

Je kunt je aanmelden via de agenda op de website. (hiervoor moet je wel eerst ingelogd zijn).

De ervaring leert dat de kwaliteit van intervisie in hoge mate afhankelijk is van de kwaliteit van de facilitator. De facilitator begeleidt het proces van de casusinbrenger om tot inzicht te komen met behulp van een intervisiemethode.

De workshop heeft tot doel de rol van facilitator van intervisie voor vertrouwenspersonen te professionaliseren. Tijdens de workshop  wordt ingegaan op het proces van intervisie en de rol van de facilitator hierbij. Onderwerpen zijn: voorwaarden voor intervisie,  interveniëren in het proces van intervisie, het toepassen van intervisiemethoden, valkuilen voor facilitators, de juiste vragen. De rol van facilitator zal gedurende de gehele middag worden geoefend. Een actieve workshop dus!

Aan het einde formuleren de deelnemers een huiswerkopdracht en gaan deze uitvoeren in hun eigen intervisiegroep om de opgedane inzichten toe te passen.

Beoogd resultaat: de deelnemers hebben een ontwikkelslag gemaakt in de rol van facilitator en brengen het geleerde in de praktijk.

In het najaar organiseert de LVV nogmaals deze workshop. Deze staat gepland op dinsdag 11 september in Leiden.

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

LVV Tweets

  1. @LVV Het mag, een lastig gesprek met de baas opnemen. Is het ook handig? https://t.co/6fJLggV1hX https://t.co/QUEWEyQgXN
  2. @LVV Waarom is het belangrijk om een gemeentelijke vertrouwenspersoon te hebben? @MargrietMaris, voorzitter LVV, legt d… https://t.co/CYeI9Wx2FB