Inhoudsopgave Opiniestukken

Iedere maand worden er opiniestukken geplaatst in de nieuwsbrief van de LVV. Ieder opiniestuk wordt geschreven op eigen titel. U kunt ze hier teruglezen. Hebt u een vraag aan de auteur? Stel deze dan door een mail te sturen aan het secretariaat.

2020
  1. "Houd je kaders scherp" - Marcel van Oss - november 2020
  2. "Netjes" - Anke Visser - november 2020
  3. Ken je positie deel 2: ‘Wolf in schaapskleren!’ - Marcel van Oss - oktober 2020
  4. "Laat" - Anke Visser - oktober 2020
  5. "Ken je positie deel 1: mannen deugen niet" - september 2020
  6. "Zuiver" - september 2020
  7. "Wat ben jij een mooie vrouw" - juli 2020
  8. "Mooie vruchten van corona - juni 2020
  9. "Uit de bocht" - Anke Visser - juni 2020
  10. Wat doet dit bericht met jou? - juni 2020
  11. "Schouder-aap?" - Anke Visser - mei 2020
  12. "De vertrouwenspersoon integriteit wordt het heet onder de voeten" - Marcel van Oss - mei 2020
  13. "Dode mus" - Anke Visser - april 2020
  14. "Buiten" - Anke Visser - maart 2020
  15. "Kan ik dit vertrouwelijk houden?" - Marcel van Oss - maart 2020
  16. "Ongelukkig toeval" - Anke Visser - januari 2020
  17. "Als een hond!" - Marcel van Oss - januari 2020
2019
  1. "Heb ik goed gehandeld?" - december 2019
  2. Voorkom "uithuisplaatsing" Klokkenluiders - november 2019
  3. "Mohammed voelt zich wel erg snel gediscrimineerd" - november 2019
  4. "Je moet je wat professoneler opstellen" - oktober 2019
  5. "Moeten we een verslag maken van het gesprek?" - juni 2019
  6. Integriteit: ‘Een privé-kopietje maken op de zaak is niet integer!’ - Marcel van Oss - april 2019
  7. Ik wil je graag helpen - april 2019
  8. Getuigen als vertrouwenspersoon - maart 2019
  9. "Ex" - Anke Visser - februari 2019
  10. "Als een hond!’ Deel 2: de rol van Leidinggevende" - Marcel van Oss - februari 2019
  11. FF koffie doen - februari 2019
  12. Je had eerst bij mij moeten komen - januari 2019
Zoek een extern vertrouwens­persoon
Social media
  1. @LVV Zojuist hebben we tijdens LVV TV geluisterd naar het indrukwekkende nummer 'Mama, waarom heb je mij niet wit gemaak… https://t.co/O2FzZWq9rY
  2. @LVV De laatste technische voorbereidingen voor LVV TV in Hart van Holland zijn in volle gang. Vanaf 13.00 uur gaan hos… https://t.co/kbwDPypiEZ
Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie