Logo

Vertrouwenspersoon

Drs. M.C.W. van Beek (Margo)

Teteringen

Blijf je stil of praat je erover….

Van nature ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt of juist belemmert. Dat geldt voor iedereen wat betreft hun persoonlijk leven en ontwikkeling.

Als vertrouwenspersoon bied ik een luisterend oor, begeleid en adviseer ik over de mogelijkheden, geef ik voorlichting en ondersteun een ieder die ergens mee zit en geef ik gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur. Erkenning, aandacht en begrip is wat ik hierin te bieden heb.

Als vertrouwenspersoon ga ik in op ongewenste omgangsvormen (zoals pesten, agressie en geweld, discriminatie en (seksuele) intimidatie) en op integriteitsproblemen. Bij ongewenste omgangsvormen gaat het er immers om hoe de ander het gedrag heeft ervaren. Dat de grens bij een ander is overschreden wil niet zeggen dat de ‘lastveroorzaker’ het bewust zo had bedoeld. Bij ongewenste omgangsvormen staat immers altijd centraal hoe de ander het gedrag heeft beleefd.

Mijn streven is dat er altijd en overal voor iedereen een sociaal veilige omgeving dient te zijn waarbij er op een prettige manier met elkaar wordt omgegaan. Als vertrouwenspersoon ben ik er zowel voor de melder als voor degene over wie gemeld wordt.

Ik ben als vertrouwenspersoon niet de oplosser. Ik neem niets over. Toch kan een gesprek zeker bijdragen aan de oplossing. Daarom, blijf als het mogelijk is niet stil maar praat erover...

Privé contactgegevens

Adres
4847 RH Teteringen
Telefoon (mobiel)
0610288238

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
Scouting Nederland

Professie

Intern / Extern VP
Beide
Expertise(s)
  • Sport
  • Zorg