Logo

Vertrouwenspersoon

Mevrouw D.L.A. Oppenoorth-lux (Debby)

Hendrik-Ido-Ambacht

Als extern vertrouwenspersoon sta ik klaar om jouw organisatie te ondersteunen en een veilige werkomgeving te creƫren. Ik houd mij bezig met onderwerpen zoals verschillende vormen van ongewenst gedrag; (seksuele) intimidatie, pesten, discriminatie, agressie en geweld en integriteitskwesties zoals fraude en machtsmisbruik.

Maar wat kan ik concreet voor jou als werkgever betekenen? Hier is een overzicht van mijn diensten:

šŸ¤ Vertrouwelijke gesprekken: Als extern vertrouwenspersoon bied ik werknemers een veilige en vertrouwelijke plek om hun zorgen te uiten, klachten te bespreken en hun verhaal te doen. Mijn rol is om te luisteren, emotionele steun te bieden en te adviseren over mogelijke stappen die ze kunnen nemen om de situatie aan te pakken.

ā˜Žļø Telefonische bereikbaarheid: Ik ben telefonisch bereikbaar voor werknemers, zodat ze op elk moment contact met me kunnen opnemen. Dit helpt om snel te reageren op eventuele problemen of situaties die dringend aandacht nodig hebben.

šŸ“‹ Jaarrapportage en advies: Aan het einde van het jaar ontvang je van mij als werkgever een jaarrapportage. Hier worden onder andere geheel anoniem (!) de type meldingen in opgenomen die zijn voortgekomen uit de gesprekken en situaties die ik heb begeleid. Op basis van deze rapportage geef ik jou als werkgever waardevol advies om de werkomgeving verder te verbeteren en mogelijke problemen proactief aan te pakken.

šŸ’” Advies over preventiebeleid: Naast het bieden van ondersteuning, kan ik je als werkgever adviseren over het ontwikkelen en implementeren van preventiebeleid. Dit helpt om ongewenst gedrag te voorkomen en een positieve werkcultuur te bevorderen.

šŸŒ Bewustzijn vergroten: Ik geef voorlichting en verzorg trainingen om het bewustzijn rondom ongewenst gedrag te vergroten en medewerkers te informeren over hoe ze situaties kunnen herkennen, voorkomen en aanpakken.

Met deze betrokkenheid draag ik bij aan het bevorderen van een veilige en respectvolle werkomgeving. Als externe vertrouwenspersoon zorg ik ervoor dat werknemers zich gehoord en gesteund voelen, terwijl ik jou als werkgever voorzie van waardevol advies om je organisatie te sturen.

Naast mijn werk als Extern Vertrouwenspersoon ben ik ook een Noloc gecertificeerd Register Loopbaanoach met een specialisatie in Stress- en Burn-outbegeleiding. In 2022 heb ik de LoopbaanPro Award gewonnen voor Beste Loopbaan Professional van het jaar.

Samenwerken met mij? Neem gerust contact met me op voor meer informatie:

06-19550089

Debby@lux-coaching.nl

https://lux-coaching.nl/

LInkedIn: https://www.linkedin.com/in/debby-oppenoorth-lux-rl-b2953326/

Professie

Intern / Extern VP
Extern Vertrouwenspersoon
Expertise(s)
  • MKB
  • Onderwijs - MBO
  • Overheid - Gemeente
  • Overheid - Semi-overheid
  • Zorg
Werkzaam in provincies
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
  • Zeeland