Logo

Over LVV-Jubileumcongres '25 jaar Vertrouwenspersoon'

LVV-Jubileumcongres '25 jaar Vertrouwenspersoon'

banner+lvv+jubileumcongres 2024

In juni 2024 bestaat de LVV 25 jaar!

En dat laten we natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbij gaan.

Gedurende het hele jubileumjaar verrassen we u als lid iedere maand met allerhande grote en kleine activiteiten. Te beginnen met het LVV-jaarcongres op 4 juni bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Vorig jaar was het LVV-jaarcongres binnen twee weken uitverkocht. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een grotere locatie, zodat nog meer leden kunnen deelnemen.

Programma
Met trots kunnen wij u melden dat het programma helemaal rond is!

Dagvoorzitter Anita Witzier

foto-anita-witzier Anita Witzier begeleidt ons als dagvoorzitter door alle onderdelen van het programma. Witzier is als presentatrice bekend van een breed scala aan programma’s, waaronder het tv-programma ‘Memories’ dat zij maar liefst twintig jaar presenteerde. Een vakvrouw die met haar charisma ons jubileumcongres ongetwijfeld een bijzondere glans zal geven.


Peter van Uhm: keynote met inspirerende levenslessen

Peter van UhmPeter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten generaal buiten dienst, deelt op het LVV-congres inspirerende levenslessen, onder andere over de persoonlijke moed die je nodig hebt bij het maken van lastige keuzes.
Op 2 april van dit jaar ontving Uhm als eerste Nederlander de hoge Amerikaanse onderscheiding 'Legion of Honor Gold Medal’, onder andere voor zijn steun aan militairen met het posttraumatisch stress syndroom. Hij neemt ons mee in zijn uitleg over je innerlijke kompas. Ook spreekt hij over moed en trouw en hoe deze eigenschappen van waarde kunnen zijn als principes onder druk komen te staan

Gevarieerd aanbod van inspiratiesessies

Zoals u gewend bent, hebben we ook weer een gevarieerd aanbod van inspiratiesessies waaraan u kunt deelnemen op het LVV-congres. Klik hier of op 'Programma' voor uitgebreide informatie over de inspiratiesessies.

We kunnen maximaal 1250 leden ontvangen op het LVV-jaarcongres, dus wees er snel bij. Want ook dit jaar geldt weer: vol=vol!

Let op: Aspirant-leden dienen zich eerst als gecertificeerd vertrouwenspersoon bij Hobéon te registreren en vervolgens in drie stappen volwaardig LVV-lid te worden, voordat ze zich voor het congres kunnen aanmelden (zie de mail die u hier op 29 februari over heeft ontvangen).

We kijken uit naar uw komst en zien uw aanmelding graag tegemoet.


Sponsoren

Logo Compliance Insights Academy logo+ tag_trustool Logo VP-Nederland .JPG (1)
Hollands College-logo-rgb-1Opgelucht_logo_liggend_donkerblauw_RGB

logo-hartogvanrossum_Tekengebied 1-01
Logo-ROTS-VP-RGB-bold

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden Nee, ik kom niet

Prijzen

Ticket Prijs
Ticket LVV leden € 199,00

Prijs is exclusief btw.

Annuleren/No-show
Wanneer u zich heeft ingeschreven voor het LVV-Jaarcongres rekenen wij op uw komst.
Bent u 4 juni 2024 onverhoopt verhinderd, dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar info@lvvv.nl.
Meldt u zich af tot en met 20 mei 2024 dan zullen wij € 75,- excl. BTW in rekening brengen. Vanaf 21 mei is het alleen nog mogelijk om je ticket over te dragen aan een andere LVV-lid. Hiervoor dient de wijziging van naam doorgegeven te worden voor 3 juni 2024.

Hercertificering
Wanneer u het hele congres aanwezig bent, ontvangt u ten behoeve van uw hercertificering 4 uur BNS.

Alles wat wordt aangeboden door sponsoren tijdens het congres valt niet onder verantwoordelijkheid van de LVV.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.