Logo

Over LVV-TV ''Praktisch Privacyrecht voor Vertrouwenspersonen''

LVV-TV ''Praktisch Privacyrecht voor Vertrouwenspersonen''

In de presentatie ‘Praktisch Privacyrecht voor Vertrouwenspersonen’ gaan Tim de Klerck en Melissa Charitos, advocaten bij Van Iersel Luchtman in ’s-Hertogenbosch en Breda, in op de belangrijkste elementen van het privacyrecht voor vertrouwenspersonen. Onder meer onderwerpen als bijzondere persoonsgegevens en het uitwisselen van persoonsgegevens komen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor de beantwoording van vragen uit de zaal, een en ander met een zo praktisch mogelijke insteek.

Tim de Klerck en Melissa Charitos maken deel uit van de sectie IE/IT & Privacy en het brancheteam Tech & Data bij Van Iersel Luchtman Advocaten., Zij houden zich bezig met alle aspecten van het privacyrecht. Als advocaten adviseren, begeleiden en procederen zij voor diverse ondernemingen, van kleine bedrijven tot grote organisaties. Tim en Melissa houden zich naast privacyrecht bezig met het intellectuele eigendomsrecht en IT recht en richten zich op de juridische aspecten van technologie en data.

U kunt zich gratis aanmelding via "ja, ik wil mezelf aanmelden". Dan houden wij u op de hoogte.
Als u op de juiste dag en tijd inlogt bij de LVV-academie (via 'Mijn LVV' op de LVV-website), dan vindt u onder de tab 'LVV-TV' de desbetreffende uitzending. Deze staat ongeveer een half uur van tevoren open.

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen