Logo

Over LVV TV - Webinar

LVV TV - Webinar

Locatie: LVV-academie

Hercertificering: 1 uur Extra activiteit.

Webinar: De OR als bondgenoot van de vertrouwenspersoon

In het webinar “De OR als bondgenoot van de vertrouwenspersoon” staan Jonathan Zeijl (vertrouwenspersoon) en Tessa Augustijn (Gedragscode Expert) stil bij de rol die de Ondernemingsraad samen met de vertrouwenspersoon speelt bij ongewenst gedrag op de werkvloer.

In de afgelopen tijd hebben wij interviews gehouden met meerdere OR-leden, OR-voorzitters, trainers en ambtelijk secretarissen van ondernemingsraden. Wat uit de actualiteit en ons onderzoek naar voren komt

Is dat werknemers er nog onvoldoende op kunnen vertrouwen dat beleid over ongewenste omgangsvormen serieus wordt aangepakt. De OR kan zich hier – vanuit het perspectief van de werknemer – hard voor maken.

Tijdens dit webinar gaan we in op de rol van de OR, de resultaten van ons onderzoek en de samenwerking tussen de OR en de vertrouwenspersoon. Aan het eind van het webinar weet je meer over welk gereedschap de OR beschikt met betrekking tot beleid over psychosociale arbeidsbelasting en integriteit. En hoe de OR en vertrouwenspersoon elkaar kunnen versterken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Social media

Wilt u lid worden?

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie