Logo

Over LVV-TV Koffietijd met Inge

LVV-TV Koffietijd met Inge

Tijdens deze 'Koffietijd' gaat LVV-voorzitter Inge te Brake in gesprek met drie interessante gasten. Wij nodigen u uit om virtueel plaats te nemen in het publiek. Vragen of opmerkingen kunnen via de chat gesteld worden.

Dit rondetafel gesprek zal gaan over de vraag:
Is onderzoek laten doen wel een toereikend middel voor leidinggevenden, met betrekking tot casuïstiek?

Wij stellen de gasten aan tafel graag aan u voor:

  • Inge te BrakeInge te Brake, Voorzitter LVV, adviseur en trainer omgangsvormen, gedrag en integriteit op de werkvloer is gastvrouw en gespreksleider.


  • Natasja van SchaikNatasja van Schaik, helpt bedrijven hun infrastructuur voor sociale veiligheid te verbeteren, het bewustzijn te verhogen en sociale veiligheid te borgen. Zij is ook interne vertrouwenspersoon en docent behavioural design bij Hogeschool van Amsterdam, Zij zit aan tafel vanuit de rol van leidinggevende.

  • Anya van der VlistAnya van der Vlist, Gecertificeerd Arbeids- en Organisatiedeskundige, psycholoog NIP, Vertrouwenspersoon bij Value@Work en Van Der Vlist organisatieadvies, bekijkt de situatie vanuit het perspectief van de onderzoeksfunctie.

  • Lenard PrinsLenard Prins, Managing Director van recherchebureau Restment Veiligheid en Integriteit BV neemt deel aan het gesprek vanuit het perspectief van de onderzoeker.


Binnenkort ontvangt u de uitnodiging voor dit digitale rondetafel gesprek in uw mailbox. U bent van harte uitgenodigd om virtueel in het publiek plaats te nemen. 

Graag tot 16 november.

U kunt zich gratis aanmelding via "ja, ik wil mezelf aanmelden". Dan houden wij u op de hoogte. Als u op de juiste dag en tijd inlogt bij de LVV-academie (via 'Mijn LVV' op de LVV-website), dan vindt u onder de tab 'LVV-TV' de desbetreffende uitzending. Deze staat ongeveer een half uur van tevoren open.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.