1. Home
  2. Lidmaatschap
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Lidmaatschap

Het lidmaatschap staat open voor personen die als vertrouwenspersoon in of voor een arbeidsorganisatie werken. Dit lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. Uw organisatie is dus geen lid van de LVV, u bent zelf lid. Aanmelden en opzeggen is daarmee ook uw eigen verantwoordelijkheid.

In de ALV van 9 december 2016 is het tarief voor het LVV lidmaatschap per 1 januari 2017 vastgesteld op:
€ 130,00 per jaar (excl. 21% btw). 
De contributie wordt in het eerste jaar naar rato berekend (korting per kwartaal 25%).
 

Aanmelden

Aanmelden voor het LVV lidmaatschap kan direct online met het aanmeldformulier. U ontvangt binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging van uw lidmaatschap en uw lidmaatschapsnummer.

Let op: wanneer u zich aanmeldt voor het LVV-lidmaatschap, meldt u zich niet tegelijk aan voor de certificering.
Het LVV-lidmaatschap en de LVV-certificerint zijn twee aparte processen. Het LVV-lidmaatschap kunt u aangaan via de vereniging. 
Wanneer u zich wilt aanmelden voor de certificering  dan kunt u dat doen via de website van CRP. Informatie over de certificering vind u elders op onze website.
 

Opzeggen

De opzegtermijn van het LVV lidmaatschap is 1 kalendermaand voor het einde van het kalenderjaar. Opzeggen dient dus plaats te vinden vóór 1 december van enig jaar door middel van een e-mail aan het secretariaat. U bent op persoonlijke titel lid van LVV, dus u bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van het lidmaatschap. U ontvangt binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging van de ontvangst van uw opzegging. Wanneer u deze bevestiging niet heeft ontvangen, dan is uw opzegging waarschijnlijk niet ontvangen en adviseren wij u tijdig contact op te nemen met het secretariaat.

Let op: ook voor opzeggen geldt dat in geval van opzegging van het LVV lidmaatschap, niet automatisch de certificatieovereenkomst met CRP wordt beëindigd. 

 


 

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

LVV Tweets

  1. @LVV @JaapWaverijn Succes Jaap!
  2. @LVV Ongewenst gedrag raakt 1 op de 6 werknemers https://t.co/ZLcVxVYwgE via @telegraaf