Logo

Blue Feniks geassocieerd partner van de LVV

Blue Feniks geassocieerd partner van de LVV

16 mei 2023

Blue Feniks heeft aangegeven zich te willen associëren met de LVV. Het LVV-bestuur heeft hier positief op gereageerd en sinds kort mag Blue Feniks zich officieel Geassocieerd Partner LVV noemen.


Blue Feniks stelt zich graag aan u voor:


Blue Feniks is het eerste platform dat een brug slaat tussen het welbevinden van werknemers en de organisatie. We doen dit door vertrouwenspersonen, HR medewerkers en preventiemedewerkers te ondersteunen. Betere zichtbaarheid als functionaris en de mogelijkheid om makkelijk informatie te delen binnen de organisatie. Handige functionaliteit in een dashboard dat je helpt bij de jaarrapportage richting OR en directie.  

Voor werknemers is het met behulp van de Blue Feniks App mogelijk om laagdrempelig contact leggen met een vertrouwenspersoon of vermoedens van misstanden of ongewenst gedrag vertrouwelijk te delen. Je weet waar je aan toe bent en krijgt de juiste tools om zelf actief een bijdrage te leveren aan een veilige en prettige werkomgeving.

Blue Feniks zet zich al jaren actief in om de sociale, fysieke en psychologische veiligheid binnen organisaties te vergroten. Dit doen we op basis van inzichten uit de wetenschap en uit de praktijk. We zijn er daarom extra trots op om ons als officieel partner aan de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen te mogen verbinden, vanuit een gedeelde doelstelling om een positieve bijdrage te leveren aan de professionalisering van het vak.

logo Blue FeniksNeem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij komen graag met je in gesprek om te kijken hoe we een bijdrage kunnen leveren aan jouw succes als vertrouwenspersoon. Speciaal voor LVV leden hebben we hiervoor een interessante partner aanbod. Mail je vraag naar info@bluefeniks.com of bel ons op 085-800 888 6. We staan voor je klaar!Is uw organisatie ook geïnteresseerd in een Geassocieerd Partnerschap LVV?

Klik hier voor meer informatie en het aanvraagformulier.