Logo

LVV-Jaarcongres: Laat u inspireren!

LVV-Jaarcongres: Laat u inspireren!

22 april 2022

Graag nodigen wij u uit voor het LVV-Jaarcongres op 21 juni 2022, om samen met ons te genieten van een divers en interessant programma met de titel ''De Vertrouwenspersoon: van rol naar Professional - deel 2!''.


Sprekers uitgelicht:

Profielfoto Frank BrouwerFrank Brouwer werkt bij Stichting School & Veiligheid als trainer en adviseur van vertrouwenspersonen. Tijdens zijn presentatie ‘Vertrouwenswerk in het onderwijs: professioneel met de vertrouwenspersoon als spil’ komen de verschillende soorten klachten aan de orde die in het onderwijs voorkomen, de rol van de vertrouwenspersoon bij de klachtafhandeling en het omgaan met de doelgroepen leerlingen, ouders en schoolmedewerkers.

 

Bernadijn van AckerBernadijn van Acker is manager Ethics Compliance Experts, ING Nederland. Ze is met haar team verantwoordelijk voor het versterken van de risk cultuur binnen de organisatie door middel van focus op ethiek en gedrag.  Tijdens haar presentatie ‘Wat houdt jou tegen om een misstand te melden?’ bespreekt zij hoe we kunnen zorgen dat er een Speak Up cultuur is waarin iedereen zorgen kan en wil uiten.

 

Ed FenneVincent ValjavecEd Fenne en Vincent Valjavec zijn coördinerend onderzoeker en senior adviseur bij het Huis. In de interactieve sessie ‘De wisselwerking tussen melder, vertrouwenspersoon, adviseur en onderzoeker’ vertellen zij wat zij doen en krijgt u antwoord op uw vragen.

 
Klik hier voor het volledige programma en alle sprekers

MELD U HIER AAN

We kunnen maximaal 450 mensen ontvangen en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Op dit moment hebben al meer dan 200 personen zich aangemeld.

LVV congres 2022 klein.jpg