Logo

LVV Jaarcongres 2022 groot succes

LVV Jaarcongres 2022 groot succes

24 juni 2022

Onder grote belangstelling vond dinsdag 21 juni het LVV Jaarcongres plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Dat we volgeboekt waren wisten we al een tijdje, maar hoe mooi was het om ook daadwerkelijk een volle zaal te mogen aanschouwen. Daar zijn we best trots op!

Het congres werd geopend door dagvoorzitter Renze Klamer en LVV-voorzitter Inge te Brake. Renze werkt graag op het kruisvlak van inhoud en entertainment en dat heeft hij gedurende de dag zeker waargemaakt. Tijdens de opening werd het 2000e LVV-lid Pauline Aanhane Jager in het zonnetje gezet. Ze werd door Inge van harte welkom geheten bij de LVV en ontving een mooie bos bloemen.

Daarna kregen achtereenvolgens keynote sprekers Laura Menenti*, Mirjam Decoz en Joriene Beks het podium. Zij wisten de deelnemers met hun presentaties te inspireren, te boeien, en aan het denken te zetten. En vervolgens konden de deelnemers zelf aan de slag in twee workshoprondes met een divers aanbod naar keuze.

Wat Inge te Brake al eerder beloofde maakte het bestuur vandaag waar. Een feestelijk glas bubbels werd geheven op het winnen van de Compliance Award 2021 door de LVV. 

Sneldichter Dominique Engers vatte de dag al dichtend onder muzikale begeleiding op een bijzondere wijze samen.
Herkent u de dag hierin? Download het gedicht.

Onder het genot van een hapje en een drankje kregen de deelnemers de gelegenheid om nog even lekker na te praten. De borrel werd opgesierd door sfeervolle livemuziek van een combo.

We kijken terug op een hele mooie dag en bedanken alle sprekers, deelnemers en iedereen die heeft bijgedragen aan de organisatie van het congres voor hun inzet en enthousiasme.

Bekijk hier de foto-impressie van het LVV Jaarcongres 2022. 

*Laura Menenti verzorgde de presentatie van Mariëtte Hamer, die helaas verhinderd was.

Volle zaal.jpg