Logo

Maart 2019

Maart 2019

1 maart 2019

Beste collega-vertrouwenspersoon,

De LVV bestaat in 2019 20 jaar. Opgericht door enthousiaste vertrouwenspersonen in 1999 zijn we in de jaren erna uitgegroeid tot een beroepsvereniging die zich hard maakt voor het vak van vertrouwenspersoon en er is ter ondersteuning van de aangesloten leden. Dat zijn er inmiddels meer dan 1300!

Dit voorjaar gaan we stilstaan bij een ander bijzonder moment: de 1000’ste vertrouwenspersoon wordt gecertificeerd. Deze mijlpaal willen we vieren op de verjaardag van de vereniging eind mei. Tegen die tijd meer.

Een ander hoogtepunt in dit jubileumjaar is een bijzonder congres op vrijdag 22 november. De overige hoogtepunten houden we nog even geheim.
Op mijn oproep in de vorige nieuwsbrief voor leden van Commissie van Toezicht heb ik aanmeldingen ontvangen. Binnenkort spreken we met elkaar af. Er hebben zich nog geen externe vertrouwenspersonen gemeld voor deze commissie, dus mocht je interesse hebben, er is behoefte aan versterking in deze commissie.

In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal activiteiten van de vereniging. Veel leesplezier, zo ben je weer helemaal op de hoogte.

Hartelijke groet,
Margriet Maris