Logo

Het jubileumcongres staat voor de deur!

Het jubileumcongres staat voor de deur!

30 mei 2024

Nog een paar dagen en dan komen we samen op het LVV-jubileumcongres ‘25 jaar vertrouwenspersoon’. Ik heb er lang naar uitgekeken en eindelijk is het zo ver!

Meer dan 1100 leden hebben zich ingeschreven. Een ongekend groot aantal, waarvoor we een heel mooi programma hebben samengesteld en waarmee we ook ons 25-jarig jubileum vieren. Kijk voor de details over vervoer en parkeren nog even op onze website. Ik heet u op 4 juni graag van harte welkom in Barneveld. We gaan er samen een mooie dag van maken.
Voor de mensen die er niet bij zijn, er volgt na het congres een uitgebreide impressie die we publiceren op de website. Zo bent u toch op de hoogte.

Als vereniging zijn we dit voorjaar enorm gegroeid en dat betekent dat we de 4500 leden inmiddels gepasseerd zijn. Daar ben ik trots op en tegelijkertijd moeten op het secretariaat alle zeilen worden bijgezet om alle telefoontjes en mails te beantwoorden. We vragen uw begrip als een antwoord iets langer op zich laat wachten. Ook kunt u veel antwoorden terugvinden in onze FAQ op de website.

De aanvragen voor het landelijk examen en het assessment bij het examenbureau komen heel goed op gang en er komen dagelijks verzoeken binnen om hieraan deel te nemen. Binnenkort staat de eerste halfjaarlijkse evaluatie met het examenbureau op het programma om te bezien hoe zaken lopen, wat de resultaten zijn betreffende het slagingspercentage, en wat er eventueel moet worden bijgesteld.

Inge Nieuwsbrief 1Afgelopen maand vond ook de vergadering van het bestuur en de Ledenraad plaats. Daarnaast hebben we ons eerste jaar samen geëvalueerd en gekeken hoe we dingen nog beter kunnen doen. Lees verderop in de nieuwsbrief het verslag van de Ledenraad hierover.

Direct na het congres ga ik drie weken met vakantie om daarna in de zomer weer fris door te kunnen gaan met de ontwikkelingen binnen de LVV.

Hartelijke groet,
Inge te Brake 
Voorzitter LVV