Logo

Het jubileumjaar is van start!

Het jubileumjaar is van start!

27 juni 2024

Wat hadden wij een prachtig jubileumcongres op 4 juni jl. En wat waren we met veel! Als je vanaf het podium de zaal in keek, was dat zeer indrukwekkend kan ik u vertellen. Ik kijk er met heel veel plezier op terug en zit nog steeds na te genieten. En net als ik denk weer over te gaan tot de orde van de dag, krijg ik weer een berichtje, app of mail van iemand met daarin complimenten, ervaringen, foto’s, filmpjes en soms een kritische noot. Echt fantastisch!


Verderop in de nieuwsbrief treffen jullie een mooie weergave van het congres aan met daarbij een leuke foto presentatie, waarop heel zichtbaar is dat we iets te vieren hadden.

Hebben jullie de zaadjeskaart die we hebben uitgedeeld op het congres al gepland, opgestuurd of misschien zelfs ingelijst? Zelf heb ik ze in de grond gestopt en zodra er bloemen uitkomen zal ik er een foto van maken en die posten op de socials. Doet u mee?

Tijdens het congres zei ik al dat een jubileumjaar geen jubileumjaar is als we dat niet het hele jaar door met u vieren! Het tipje van de sluier van wat we allemaal gaan doen, is de LVV on Tour die we gaan organiseren in de verschillende regio’s. Volgende week ontvangt u daar meer informatie over. Meldt u zich vooral snel aan zodra de inschrijving openstaat. Ik hoop u op een van de vier bijeenkomsten weer te ontmoeten.

Achter de schermen wordt er verder hard gewerkt aan nog meer hele mooie cadeaus waarmee we u als LVV-lid dit jubileumjaar mee gaan verrassen.

Soms neem je onverwacht afscheid van iemand. In dit geval is dat Donata van der Blom, vice-voorzitter van de Ledenraad, die afgelopen week liet weten dat ze stopt als lid van de Ledenraad. Voor haar zijn de extra werkzaamheden die deze functie met zich meebrengt niet meer te combineren met haar privéleven en andere werkzaamheden. Met respect voor haar besluit wil ik Donata hartelijk bedanken voor haar inzet en wens haar alle goeds voor de toekomst. En natuurlijk wordt er een vervanger gezocht.

Morgen hebben we onze eerste bestuursvergadering met onze nieuwe adspirant bestuurders erbij. En daar zijn we als bestuursleden heel blij mee. Met elkaar zien en bezien hoe we Inge Nieuwsbrief nieuwsamen de volgende stappen naar weer een volledig bezet bestuur kunnen zetten, om zo de LVV weer verder te brengen in haar ambitie. Ik heb er veel zin in!

Voor nu wens ik u een mooie zomer toe, ver weg of in Nederland.
Geniet van zon, zee, bos, bergen en elkaar!

Eind augustus kom ik bij u terug met mijn volgende column.

Hartelijke groet,
Inge te Brake 
Voorzitter LVV