1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Nieuws
Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

LVV Congres op 30 november 2018: #MeToo, en hoe nu verder?!

Eind vorig jaar was dit een aansprekend thema en het hield de gemoederen maanden bezig. Moeten we het daar nu als LVV weer over gaan hebben? Het lijkt toch dat het in de praktijk niets heeft opgeleverd?

Als LVV zijn we echter een andere mening toegedaan. Er is wel degelijk iets gebeurd!

En, er is nog veel te doen om er voor te zorgen dat iedereen ongewenste omgangsvormen erkent, herkent, zich bewust is van de effecten van ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen en de rol van de vertrouwenspersonen daarin.

Reden genoeg voor de LVV om dit jaar een congres te organiseren met het thema   #MeToo, en hoe nu verder?!

Op vrijdag  30 november  2018 is het weer zover. Reserveer deze datum alvast in je agenda om er bij te zijn in Hart van Holland te Nijkerk.

Graag informeren wij u op een later tijdstip nader over de sprekers, die nieuwe inzichten en de ideeën die leven over de aanpak van dit thema, dus houd de congressite in de gaten!

Sponsoring, de informatiemarkt of het zelf geven van een workshop behoort tot de mogelijkheden.

Ook niet onbelangrijk is om te vermelden dat u voor het bijwonen van dit congres4 PE-uren  ontvangt, in het kader van de  BNS voor het hercertificeren als vertrouwenspersoon.

Voor meer informatie:
MOS Events, contactpersoon Ester van der Wal, telefoon 033-2473407, e-mail info@mosevents.nl.

Volg ook het laatste nieuws: LinkedIn

Zoek een extern vertrouwenspersoon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

LVV Tweets

  1. @LVV Het mag, een lastig gesprek met de baas opnemen. Is het ook handig? https://t.co/6fJLggV1hX https://t.co/QUEWEyQgXN
  2. @LVV Waarom is het belangrijk om een gemeentelijke vertrouwenspersoon te hebben? @MargrietMaris, voorzitter LVV, legt d… https://t.co/CYeI9Wx2FB